ΓΔ

ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ 10ΛΕΠΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΧΑΜΗΛΟ Η ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 900 ΜΟΝΑΔΕΣ!

Ο ΓΔ έχει κάνει ένα κύμα 3 από τα χαμηλά της 7/12/17 του οποίου το εσωτερικό κύμα 5 εξελίχθηκε σε επιμέρους 5κυματικά.
Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 4 του 5 του 5 του 3. Στα υψηλά έληξε κύμε 3 εσωτερικό, έκανε ΑΒ με Β υψηλότερο του 3 και είμαστε σε εξέλιξη του C καθοδικού το οποίο είτε έληξε στο χθεσινό χαμηλό είτε θα μας πάει πιο κάτω στις 859 με ακραίο και λιγότερο πιθανό το 853.
Ο στόχος μετά το πέρας της παρούσας διόρθωσης θα είναι ΞΑΝΑ η περιοχή των 900 μονάδων.

Στην κλειστή συνδρομητική ομάδα XAA LIVE PRIVE με τη βοήθεια της κυματικής ανάλυσης προσδιορίζονται σημεία εισόδου και εξόδου σε μετοχές που ενδιαφέρουν τα μέλη και δίδεται προσοχή για τη σωστή διαχείριση του κεφαλαίου με αγορά και πώληση εκεί που πρέπει και πάντα με καθορισμό στοπ.
Πέρα από τα διαγράμματα που αναρτώνται στον τοίχο της κλειστής συνδρομητικής ομάδας XAA LIVE όλα τα μέλη είναι σε chat στον messenger του facebook και σε πραγματικό χρόνο, καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης ενημερώνονται για σημεία και κινήσεις σε μετοχές που τα ενδιαφέρουν καθώς και την εξέλιξη της συνεδρίασης.
Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας στην κλειστή συνδρομητική ομάδα ΧΑΑ LIVE PRIVE θα βρείτε πάνω πανω εδώ.

Καλή Συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged

ΜΙΓ

ΜΙΓ ΗΜΕΡΗΣΙΟ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΜΑ 5 ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ  

0.187 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 4-5 (ΚΑΦΕ ΦΙΜΠΟ)
ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΙΜΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΗΞΗ 5 ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΥΜΑ 3

FTSEM

FTSEM μεγάλη και μικρή εικόνα

Στο εβδομαδιαίο γράφημα βλέπουμε τη σημασία της μπλε γραμμής, ανοδική διάσπαση της οποίας θα ενεργοποιήσει διπλό μακροχρόνιο πυθμένα και θα σημάνει ένα μεγάλο πάρτυ για τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Μία γραμμή η οποία είναι λίγο δύσκολο να σπάσει πάνω με την μία χωρίς πισωγύρισμα.

Στο πρώτο ημερήσιο βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα πως κουμπώνουν τα φίμπο στο σημείο που βρισκόμαστε (λήγει 3 μπλε και 5 γαλάζιο)

Στο δεύτερο ημερήσιο φαίνεται η μέτρηση όλου του τελευταίου ανοδικού τόσο σε κανονικό διάγραμμα (μπλε φίμπο), όσο και σε κλεισίματα (γαλάζια φίμπο) καθώς και η αρίθμηση των εσωτερικών κυμάτων. Όπως βλέπεις κανείς εύκολα από τις μετρήσεις σε κλεισίματα όλες οι αναλογίες, εσωτερικές και εξωτερικές κουμπώνουν ΑΚΡΙΒΩΣ στο κλείσιμο που έκανε χθες.

Σημειώνω οτι η συγκεκριμένη γραμμή είναι σ’αυτή τη θέση σε ότι διάγραμμα FTSEM έχω ανεβάσει ή έχω δείξει μέσα από το live εδώ και 3 μήνες… Από τότε λοιπόν, όπως είχα εκφράσει και στο live ανέμενα την προσέγγιση αυτής της μπλε γραμμής.

ΝΗΡ

ΝΗΡ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ 0.31 ΚΑΙ 0.386 (ΑΝ >0.31)

ΜΙΓ

ΜΙΓ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΦΩΝΟΥ

ΓΔ

ΓΔ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Αμεσος στόχος οι 890 μονάδες.
Μετά τη διάσπαση του επιπέδου των 877 έχουν ανοίξει υψηλότερα νούμερα αλλά δυστυχώς παίζουν 2 μετρήσεις.
Στη μία το 3 δεν έχει τελειώσει και πάμε για  το επόμενο επίπεδο λήξης 3 δηλ  το 927 σε κλείσιμο ή το 968 σε κανονικό διάγραμμα.
Στην άλλη είμαστε στο 5 οπότε και η λήξη είναι είτε στο 890 είτε στο 925

Η προσωπική μου άποψη και με δεδομένο οτι πολλά χαρτιά έχουν ήδη φτάσει στους στόχους τους, ενώ κάποια άλλα είναι μία ανάσα από αυτούς πχ ΓΕΚ 5.50, εάν και οι τράπεζες συνεχίσουν έτσι ατονικά θεωρώ πιο πιθανό το 890 σαν λήξη. Σε περίπτωση διάσπασής του όμως θα ισχύσει ως επόμενη περιοχή αυτή των 925-927 μονάδων ανεξαρτήτων των σεναρίων.

Posted in ΓΔ Tagged

ΓΕΚ

ΓΕΚ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

Από τις πιο τεχνικές εμτοχές του ΧΑΑ. Μετρήσεις σε κλεισίματα.
Ξεκάθαρη η πορεία προς το 5.50 όπου λήγει το εσωτερικό 5 καφέ και το 3 γαλάζιο για να δώσει διόρθωση 4 γαλάζιου και μετά να συνεχίσει πάνω την πτήση!
Η άποψή μου γι αυτήν είναι οτι θα έχει πορεία εξαιρετικά καλή και επίσης ιδιαίτρα προβλέψιμη.

ΠΑΠ

ΠΑΠ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Διάσπαση του παρόντος επιπέδου ανοίγει τον δρόμο για το 0.40 και 0.42… και όχι μόνο!

ΒΙΟ

ΒΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΣΤΟΧΟΣ 4.09

ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 7  ΕΥΡΩ – ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ:-)))
MΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ 7.50, 8, 9