ΓΔ 10 ΛΕΠΤΟ

ΓΔ 10-λεπτο

5κυματική μέτρηση (μπλε νούμερα)
3άρι (πράσινα νούμερα)
Διαλέγετε και παίρνετε.
Οπως και να χει η αντίδραση στο σημερινό χαμηλό είναι δεδομένη (δεν νομίζω να πάμε σε επόμενη καθοδ. αναλογία. Δεν στέκει.)
και εννοείται οτι η αντίδραση θα είναι πάνω σε ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΟΔΙΚΟ από τη στιγμή που θεωρούμε οτι έληξε

Posted in ΓΔ Tagged

FTSE, FTSEM

FTSE ΗΜΕΡΗΣΙΟ

Αρκετές οι πιθανότητες λήξης είτε της όλης ανοδικής κίνησης είτε του 3 ανοδικού.

Είναι αρκετές οι πιθανότητες η μέτρηση στο διάγραμμα του FTSE να είναι σωστή και να έχουμε ολοκληρώσει την ανοδική κίνηση στο υψηλό των 852.85. Αν αυτό είναι σωστό, τότε πάμε να διορθώσουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
Εδώ σε κλεισίματα (γαλάζιο φίμπο) είναι πιθανόν να είχαμε λήξη 5 γαλάζιο με 5=1 και με το 3=161.8% του 1. Σ’αυτή την περίπτωση θα πάμε να διορθώσουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ από τα χαμηλά.

Λιγότερο πιθανό σενάριο είναι να έληξε 3 στο υψηλό, να κάνουμε 4 και να πάρουμε ένα τελικό 5 με νεότερα υψηλά.
Άλλο ένα σενάριο που είναι επίσης ενεργό είναι το 5 να μην έχει λήξει (στο 1ο σενάριο) αλλά να κάνει το 1-2  του 5 του 5 ή να μην έχει λήξει το 3 (στο 2ο σενάριο) και να κάνει το 1-2 του 5 του 3.
Οπως και να χει τα διαγράμματα έτσι όπως τα έφτιαξαν προκαλούν πολλά ερωτηματικά και εμπεριέχουν πληθώρα σεναρίων. Τα 2 τελευταία που αναφέρονται εδώ θα πάψουν να ισχύουν αν δει ο FTSE<2132.50.

FTSEM ΗΜΕΡΗΣΙΟ
Ενισχύσει το βασικό σενάριο της κορύφωσης το γεγονός οτι  ο FTSEM ολοκλήρωσε 5κυματικό με 3=161.8% του 1 και 5=1. Το υψηλό του συνέπεσε με οριακή διάσπαση τη γραμμής καναλιού (μπλε) απ’οπου γύρισε αμέσως από κάτω και εντός του καναλιού ξανά. το νέο υψηλό που ακολούθησε τη λήξη του 5 καφέ μπορεί να είναι β=1.38% του α και να ακολουθεί c πτωτικό το οποίο όλο μαζί θα είναι ένα μεγάλο Α.
Επειδή στη μεγάλη εικόνα έχουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ λίγο πιο πάνω στη περιοχή των 1380 μονάδων ενδέχεται μετά την ολοκλήρωση του Α να κάνουμε ένα Β με νέα υψηλά που θα προσεγγίσουν την μπλε οριζόντια γραμμή. Το σημαντικότατο αυτό επίπεδο ορίζεται από τη πιθανή λήξη 5 γαλάζιου με 5=261.8% του 1 και 3 μπλε με 3=261.8% του 1.

Συμπερασματικά και από τα 2 διαγράμματα αναμένω να κινηθούμε διορθωτικά με μία περίπτωση ενός βραχύβιου τινάγματος προς ελάχιστα νέα υψηλά (χωρίς αυτό να είναι και απαραίτητο).