ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΓΔ, DJIA, FTSEM

Εδώ και 2 εβδομάδες μιλάω για διανομή (ήταν εμφανέστατη), για επικείμενη διόρθωση και για πιθανότητες κορύφωσης είτε τοπικής είτε γενικότερης…
Η αγορά ΔΕΝ είναι καλή και απαιτεί κάποια ρευστότητα.
Για σήμερα αναμένω να κρατήσει την περιοχή του 860 και το τελευταίο μισάωρο να πορευτεί ανάλογα με το άνοιγμα του dow. Είναι αρκετά πιθανή η αντίδραση από το 860. Τον βαθμό της θα τον δούμε στην πορεία.

ΓΔ
Βασικά σημεία αντίδρασης στον ΓΔ είναι το 859, 853 και 831. Αν πάει κάτω από 831 η διόρθωση θα γίνει βαθύτερη.

DOW JONES
Σχετικά με τον DOW, το σημείο που σταμάτησε είναι λήξη εσωτερικού 3 όλου του τελευταίου ανοδικού, ένα αρκετά μεγάλο κύμα που αν πάει να το διορθώσει όλο θα φάμε αρκετό καιρό με διορθωτική ταλαιπωρία. Βραχυπρόθεσμα, είναι πιθανή η διόρθωση μεχρι την φούξια γραμμή προκειμένου να δώσει το 28100 περίπου που εκκρεμεί και από εξωτερική αναλογία ως λήξη 5 με 5=1. Δηλ έχουμε ένα κάτω μέχρι το 4 και ένα πάνω με νεότερο υψηλό μέχρι το 5. Μετά από αυτό αναμένεται βαθύτερη διόρθωση

FTSEM
Eδώ βρίσκεται ο – καθόλου τεχνικός :-))) – δείκτης για τον οποίον έχω ανεβάσει κατά καιρούς διαγράμματα δίνοντας έμφαση στην άνω μπλε γραμμή που πέρα από κυματική λήξη σημαντικών επιπέδων έχει και την άνω γραμμή τάσης να καταλήγει στο ίδιο σημείο.
Ολως τυχαίως σταμάτησε η όλη κίνηση εκεί ακριβώς που έδειχνα εδώ και 2 μήνες.
Αμεσος στόχος είναι το 1385.47 Aν<1385.47=>1300,  1275 (ΣΤΟΧΟΣ ΔΚ)

Στην κλειστή ομάδα ΧΑΑ LIVE PRIVE δίδονται σημεία για τα χαρτιά που ενδιαφέρουν τα μέλη και σχολιάζεται live σε chat στο facebook η συνεδρίαση, παρέχοντας βοήθεια για σημεία αγοράς/πώλησης/στοπ και εκτιμήσεις για την βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη πορεία της αγοράς.
Πληροφορίες στο άνω μέρος του μπλογκ.