ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 16/2/2017

Σε περίπτωση συνέχισης της αντίδρασης στόχοι οι 853.50 και οι 863.40 μονάδες.
H αναμενόμενη αντίδραση έγινε επιτέλους χθες και είδε το σημείο μας με απόλυτη ακρίβεια. Είχε δοθεί το 844.30 και είδε το 844.79. Οντως, όπως ακριβώς αναμέναμε η γρ. τάσης έσπασε ανοδικά απευθείας με το άνοιγμα.
Ζητήσαμε επίσης χθες να είναι και η συμμετοχή της ΕΕΕ ελάχιστη ή και μηδενική στην άνοδο και το πήραμε και αυτό.
Συνέχιση της αντίδρασης μπορεί να βρει εμπόδιο στις 853.50 μονάδες που είναι το 50% του όλου πτωτικού, επιτυχής διάσπαση του οποίου θα μας πάει στις 863.40 όπου είναι το 61.8% του όλου πτωτικού και σημείο όπου πιθανά να λήξει η παρούσα αντίδραση.
Η Αμερική έκλεισε πολύ καλά χθες προσεγγίζοντας σε απόσταση αναπνοής από το 61.8% φιμπο του όλου πτωτικού και ουσιαστικά μένουν άλλες 150 μονάδες στον DOW για να το φτάσει.
Ο DAX είναι ο μόνος που μας φρενάρει διότι υστερεί πολύ η διόρθωσή του σε σχέση με τους αμερικάνικους δείκτες. Δεν έχει φτάσει ούτε καν στο 38.2% του όλου πτωτικού, αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει μια όμορφη διαφωνία στον rsi που προδιαθέτει για καλή αντίδραση, άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν την έχει δώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυστυχώς μια παρατήρηση που θεωρείται ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ είναι οτι ΟΛΑ σχεδόν τα χαρτιά δεν διορθώνουν όλο το καθοδικό τους αλλά μόνο ένα μέρος του. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει οτι το καθοδικό τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ και μετά το πέρας της παρούσας αντίδρασης θα πάνε να γράψουν ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ!
Posted in ΓΔ Tagged