ΑΛΦΑ-ΕΤΕ-ΠΕΙΡ

ΑΛΦΑ-ΕΤΕ-ΠΕΙΡ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΛΦΑ
Η περίπτωσή της έχει να κάνει με ένα τρίγωνο (μπλε) που έχει δημιουργήσει το οποίο δείχνει να είναι διορθωτικό του καθοδικού 3/C της. Το τρίγωνο είναι ανερχόμενο με επίπεδη κορυφή και ανερχόμενο πυθμένα. Με βάση τη θεωρία θα αναμέναμε να χτυπήσει το Ε (το οποίο προς το παρόν δεν φαίνεται πρόθυμη να το κάνει) και να σπάσει κάτω, δίνοντας νέα χαμηλά

ΕΤΕ
Στη περίπτωση της ΕΤΕ το τρίγωνο (πράσινο) είναι συμμετρικό, δεν εχει χτυπήσει στο Ε για λίγο (όπως και η ΑΛΦΑ), το έχει χτυπήσει μόνο σε κλεισίματα.
Τι παρατηρώ?
Το συγκεκριμένο τρίγωνο μπορεί
Α) να είναι είτε συμμετρικό (πράσινο) διορθωτικό του όλου καθοδικού και να δώσει νέα χαμηλά όταν σπάσει κάτω είτε
Β) Καταλληκτικό διαγώνιο (ending diagonal) (πορτοκαλί σε κλεισίματα). ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ 0.255-0.26 και εκεί θα κριθεί η εξέλιξή του και το τι από τα 2 είναι.

ΠΕΙΡ
Σε κλεισίματα, έχουμε ένα τρίγωνο (πορτοκαλί) το οποίο σε πρώτη φάση δείχνει σαν  καταλληκτικό διαγώνιο (ending diagonal) το οποίο θα πάει να δεί το 2.20 λήγοντας εκεί το 5 καθοδικό και ολοκληρώνοντας επίσης την καθοδική πορεία της μετοχής και ξεκινώντας ανοδικό.

Σε κανονικό όμως διάγραμμα έχουμε ένα μπλε συμμετρικό τρίγωνο που δείχνει διορθωτικό του όλου καθοδικού από το οποίο όμως λείπει ένα D στο 2.35 και ένα Ε στο 2.50 που από εκεί θα δώσει οσχηματισμός νέα χαμηλά.