ΓΔ – ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

XAA LIVE – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 30/03/2020

Στο live του Σαββάτου αναλύθηκαν εκτενώς τόσο οι ξένοι όσο και οι δικοί μμας βασικοί δείκτες και το τι μπορούμε να περιμένουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες εντός της εβδομάδας: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis/videos/10220048519218737/

Σε συμφωνία με το ενημερωτικό της Παρασκευής μετά την προσέγγιση του 578 που είχε προβλεφθεί από την Πέμπτη ξεκίνησε η διόρθωση και είδαμε το 1ο σημείο που αναμέναμε, το 552, σημείο το οποίο διασπάστηκε εστω και οριακά σε κλείσιμο και δείχνει να ακολουθεί μεγαλύτερου βαθμού διόρθωση προς τα επόμενα σημεία μας.
Όλοι οι δείκτες ακολούθησαν την προβλεπόμενη πορεία σύμφωνα με τα πρόσφατα ενημερωτικά!

Για σήμερα… Αναμένεται διόρθωση στα σημεία που εχουν τεθεί, σε αναλογία της διόρθωσης των ξένων που είναι σε εξέλιξη. 

Από κάτω: Έχουμε τα 529 και 507 δηλ. το 38.2% και το 61.8% αντίστοιχα του ανοδικού και 538 το 61.8% του τελευταίου μόνο ανοδικού. 544 η ανοδική γραμμή τάσης που πολύ πιθανό είναι να διασπαστεί καθοδικά σαν να μην υπάρχει!   

Από πάνω: Έχουμε τo 578 το 23.6% του όλου καθοδικού. Αν και αυτό διασπαστεί πάμε για το 642 και το 650 δηλ. το 38.2% του τελευταίου και του όλου καθοδικου αντίστοιχα. 610 η ισότητα του πρώτου ανοδικού.                 

Oι 3 ξένοι δείκτες πλέον θα αναλύονται καθημερινά ΜΟΝΟ στην ΚΛΕΙΣΤΗ συνδρομητική ομάδα και θα γίνεται αναφορά σε αυτούς μόνο στο LIVE της ανοικτής κάθε εβδομάδα.
Στην ΚΛΕΙΣΤΗ συνδρομητική στο περασμένο live του Σαββάτου αναλύθηκαν οι: ETE, ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, ΑΤΤ, ΕΕΕ, ΕΛΠΕ ΜΟΗ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ, ΜΠΕΛΑ, ΙΚΤΙΝ, ΙΝΛΟΤ, ΙΝΤΚΑ, ΠΛΑΚΡ, ΣΠΕΙΣ, ΤΕΝΕΡΓ, CENER, BIO, MIΓ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΚΟΥΑΛ, ΓΕΚ, ΠΑΠ, ΑΔΜΗΕ και στα επόμενα LIVES στην ΚΛΕΙΣΤΗ θα αναλύονται και ΕΥΔΑΠ, ΕΧΑΕ, ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΕΣ.

Καλή συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged