ΓΔ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 10/5/2017

Ο ΓΔ προχθές δημιούργησε αναλογία για το 883 και το 942.60. Μένει να δούμε αν ολοκληρώθηκε το διορθωτικό ή όχι και πως θα παιχτεί το παιχνίδι από εδώ και μπρος.
Για σήμερα αναμένεται συσσώρευση για να ολοκληρωθεί το εσωτερικό 2. Η γραμμή τάσης που δεν κατάφερε να σπάσει χθες σημερα βρίσκεται στο 810 σε σημείο μεταξύ του 38 και του 50% του μικρού ανοδικού. Στις 802.50 είναι το 61.8% του 1. Από πάνω εχουμε το γνωστό 835-836 που είναι το 61.8% του διορθωτικού C.
Εκτιμάται ότι η ταλαιπωρία είναι θέμα ωρών-ημερών να λήξει για να φύγουμε πάνω για το κύμα 3 ενώ αυτό δεν αποκλείεται ακόμα και να συμβεί απότομα και από στιγμή σε στιγμή.

Ο DAX πλησιάζει στο σημείο που εκτιμάται ότι θα ολοκληρώσει το κύμα 1 (βρίσκεται 1.5% πάνω από εδώ) και θα πάει για κύμα 2 διορθώνοντας όλη την κίνηση.
Ο DOW βρίσκεται σε κρίσιμες γραμμές (γραμμή τάσης και γραμμή τριγώνου) που αν δεν σπάσει πάνω θα πάει να λήξει το Ε του στα προηγ. χαμηλά. Χθες ενώ διέσπασε ενδοσυνεδριακά το μεγάλο τρίγωνό του, έκλεισε εντός του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να πάει να δει τα χαμηλά του.

Καλή συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged