ΓΔ – ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 11/10/2019

Στο χθεσινό ενημερωτικό αναφέρθηκε κατά λέξη: “Για σήμερα… Πιθανολογείται η συνέχιση της κίνησης προς το 839 στα πλαίσια του εσωτερικού 4 του Α που με βάση το βασικό σενάριο βρισκόμαστε.”
AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

Τόσο στο 839 όσο και στο επόμενο το 845 κουμπώνουν εσωτερικές και εξωτερικές αναλογίες φίμπο αλλά και retracements του καθοδικού κομματιού που διορθώνουμε ανοδικά με απόλυτη ακρίβεια.

Επιπλέον στο 845 εκπληρώνονται στόχοι τοπικού διπλού πυθμένα και σε επίπεδο κάποιων δεικτών αλλά και σε επίπεδο κάποιων μετοχών που συμπίπτουν και με κυματικά επίπεδα.

Αποτελεί λοιπόν ένα ερωτηματικό η διάσπαση του 839 και η πιθανή κορύφωση της κίνησης στο 845.
Θυμίζεται ότι και τα 2 αυτά σημεία πριν ακόμα δημιουργηθούν οι εσωτερικές αναλογίες που κουμπώνουν εκεί, είχαν αναφερθεί στο πρόσφατο live της Κυριακής ως οι άμεσοι στόχοι για την τρέχουσα εβδομάδα!

Βιώνουμε μία φάση της αγοράς όπου πολλά μικρομεσαία έχουν κλωνιστεί διαγραμματικά έχοντας υποστεί μεγάλου βαθμού διόρθωση που δείχνει σε κάποια από αυτά να αφορά σε ολόκληρο το ανοδικό τους από τα προηγ. χρόνια και παραπέμπει σε ακόμα βαθύτερου βαθμού διόρθωση παρότι αυτή τη στιγμή είναι σε επίπεδα στηρίξεων.

Η αγορά εδώ απαιτεί τεράστια προσοχή και μένει να δούμε αν το προβλεπόμενο γύρισμα θα γίνει απευθείας από εδώ που είμαστε, αν θα γίνει από το 845 ή (ελάχιστες πιθανότητες) από κάποιο υψηλότερο σημείο.

Για σήμερα…   

Από κάτω: Έχουμε το 825 σημείο retest της καθοδικής που διασπάστηκε ανοδικά χθες, το 820 σημείο 5=61.8% του 1 (λήξη Α) και το 807 που είναι σημείο 5=1 (λήξη Α) αλλά και πολλαλών αναλογιών

Από πάνω: Έχουμε το 839 και 845 τα 38% και 50% αντίστοιχα του αναμενόμενου εσωτερικού κύματος 4.      

Καλή συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged