ΓΔ – ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

XAA LIVE – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 6/8/2019

Στη μεγάλη εικόνα δεν έχει χαλάσει κάτι πέρα από το ότι διαφαίνεται μια μεγάλη διόρθωση είτε πάνω σε όλο το ανοδικό, είτε στο κομμάτι από 20/5 μέχρι τα υψηλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γρήγορη ανοδική γραμμή τάσης σε γραμμικό εβδομασιαίο γι αυτήν την εβδομάδα είναι στο 780 ενώ η ΜΗ ύπαρξη διαφωνίας στις κορυφές στο εβδομαδιαίο αφήνει ελπίδες για νέα υψηλά μετά το πέρας της παρούσας διόρθωσης.

Το – 7% στον nasdaq, το – 3% σε dow & spx αλλά και η απώλεια σημαντικών επιπέδων δικαιώνει απόλυτα τόσο τα lives που εγιναν σε ανύποπτο χρόνο εδώ και ένα μήνα, οσο και τα καθημερινά ενημερωτικά.

Οσο για εμάς η διακράτηση ή οχι την ζωνης 838-840 ειναι σημαντικοτατη διοτι κατω απο εκει ενεργοποιειται διπλή κορυφή με στοχο το 780, στόχος ο οποιος αν συνεχίσουν έτσι τα ξενα δείχνει διορθωση ΟΛΟΥ του ανοδικού δικαιώνοντας τις αποκλίσεις στο ημερησιο αλλα και την ληξη του 1 του μεγαλου 3 στα υψηλά.

Προσωπικά, έχω ρευστότητα >80% και αναμένω την συμπεριφορά στις 839-840 για επιλεκτικές τοποθετήσεις με σφιχτό στοπ.

Για σήμερα…

Από κάτω: Έχουμε το 839 σημείο c=a και το 838 κάτω από το οποίο ενεργοποιείται διπλή κορυφή με στόχο τις 780 μονάδες και με κυματικό στόχο τιε 800 με 161.8% του α.

Από πάνω: Έχουμε το 858 όπου γίνεται retest στην γραμμή καναλιού που διασπάστηκε καθοδικά χθες και το 867 που είναι η γρήγορη καθοδική γραμμή τάσης. Για επίπεδα retracement του πτωτικού θα μιλήσουμε αφού δούμε το ακριβές επίπεδο που αυτό θα ολοκληρωθεί (πχ 839).

Καλή συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged