ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

2 ΜΗΝΕΣ – 64 ΩΡΕΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ OFFLINE – ΔΩΡΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΧΑΑ LIVE PRIVE

Tον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει ιντερνετικό σεμινάριο κυματικής ανάλυσης με βάση το βιβλίο του Prechter ‘Elliott: Η αρχή του κύματος’. Το σεμινάριο Θα έχει διαρκεια 2 μήνες με 8 ώρες κάθε ΣΚ σε ώρες που θα βολεύει όλους τους συμμετέχοντες, δηλ σύνολο 64 ώρες όλο το σεμινάριο. Θα γίνει δε σε ειδικό διαδραστικό δωμάτιο όπου θα μπορούμε όλοι να μοιράζουμε οθόνες για να υπάρχει και η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης αλλά και με ταυτόχρονη δυνατότητα συζήτησης και έκφρασης αποριών από όλους. 

Κάθε 4ωρο session θα βιντεοσκοπείται και θα παραμένει στην σελίδα ειδικής κλειστής ομάδας που θα δημιουργηθεί ειδικά και μόνο για τους συμμετέχοντες, ώστε όσοι από αυτούς δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά, να μπορούν να το δουν σε ώρα της επιλογής τους και όσες φορές επιθυμούν.

Το κόστος για τις 64 αυτές ώρες του σεμιναρίου θα είναι περίπου 300 ευρώ/άτομο και είναι δυνατόν να μειωθεί αν ο αριθμός των συμμετεχόντων γίνει αρκετά μεγάλος.

Όλοι οι συμμετέχοντες (ακόμα και αυτοί που είναι ήδη μέλη) κερδίζουν δίμηνη συνδρομή στην κλειστή ομάδα ΧΑΑ LIVE PRIVE για όσο θα διαρκέσει το σεμινάριο, αξίας 50ευρώ.

Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθούν σημειώσεις (130 σελίδων περίπου) σε ηλεκτρονική μορφή (PDF)
Όσοι ενδιεφέρεστε παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα στο: https://www.facebook.com/nektarios.iglessis ή e-mail στο: eurobyte2014@gmail.com

Image may contain: text