ΓΔ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 13/4/2017 – ΓΔ4Η

To 817 για σήμερα είναι το βασικό σημείο από πάνω το οποίο είναι γραμμή καναλιού και στο 4-ΩΡΟ η πιθανή λήξη κύματος 5 με 5=1. Με διάσπαση του σημείου αυτού πάμε στο 830 με την επόμενη αναλογία (161.8% του 1).
Ο λόγος που οδηγηθήκαμε σε αυτήν την μέτρηση στο 4ωρο είναι οτι σε άλλα timeframes προκύπτουν 3 ίσα κύματα (άτοπο) και επίσης το εσωτερικό κύμα 3 δεν προκύπτει 5κυματικό.
Στο ημερήσιο αντίθετα φαίνεται μονοκόμματη η κίνηση, να έχουμε κάνει ένα Α διορθωτικό και η προσέγγιση του 817, εάν γίνει αδύνατη η διάσπασή της θα μπορεί να θεωρηθεί Β (expanded flat) απ’όπου αν τα ξένα δεν σπάσουν πάνω να έχουμε ένα C διορθωτικό την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνοντας κύμα 2 στην περιοχή του 790.
Από κάτω ναι μεν έχουμε το 794.20 όπου είναι η παλιά γραμμή τάσης αλλά κανονικά δεν θα πρέπει να το δει το σημείο γιατί θα παραβιάσει το επίπεδο των 795-796 και δεν έχει και λόγο να το κάνει γιατί το retest το έχει κάνει ήδη τις προηγούμενες 2 ημέρες.
Αναμένεται λοιπόν η προσέγγιση του 817 και πιθανή συσσώρευση σε εκείνο το σημείο έως ότου να δείξουν ότι σπάνε πάνω τα ξένα.
Στον DAX διασπάστηκε ήδη η αντίστοιχη γραμμή καναλιού έστω και οριακά έχοντας κάνει ήδη 2 κλεισίματα από πάνω της.
Στον DOW όμως παρόλο το καλό χθεσινό κλείσιμο η γραμμή αυτή καναλιού που εδώ συμπίπτει και με την κύρια γραμμή τάσης ΔΕΝ διασπάστηκε ακόμα. Έγινε απόπειρα  αλλά έκλεισε από κάτω. Για σήμερα η γραμμή αυτή είναι στο 24520 και θέλουμε κλείσιμο πάνω απο εκεί.

Καλή συνεδρίαση!

Posted in ΓΔ Tagged